Οι fake φωτογραφίες του 2014

In Gallery

1
S.O.S. Οι πιθανές μεταμφιέσεις του φυγά Χριστόδουλου Ξηρού!
Από αριστερά (πάνω σειρά): Χριστόδουλος Ξηρός αδυνατισμένος, Άγιος Βασίλης, Κιμ Γιονγκ Ιλ, Ήρωας διαφήμισης Τζάμπο (Κάτω σειρά): Άγκελα Μέρκελ, Ηλίας Παναγιώταρος, Lady Gaga, Anonymous.

2
Η διαδικασία προσλήψεων στις ΔΕΚΟ
Για να διοριστεί κανείς δεν χρειάζεται ΑΣΕΠ. Αρκεί οι κυβερνητικοί κριτές να ακούσουν το κομματικό βιογραφικό του. Και στη συνέχεια να πατήσουν απλώς το κουμπί «Σε προσλαμβάνω». Γιατί η «Ανάπτυξη», πρώτα από όλα χρειάζεται ταλέντο.

3
Αφίσα των παραστάσεων στο νησί «Κεφαλονιά»
Καλλιτέχνες όλων των κομμάτων, προσγειώνονται θεαματικά στο νησί, ξεναγούνται στις περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό συνοδεία μεγάλου μπαλέτου παρατρεχάμενων, κάνουν δηλώσεις συμπαράστασης και αναχωρούν.

4
Η Απόλυτη Selfie: Ο Πούτιν και οι Έλληνες fans του
H φωτογραφία αυτή, υπάρχει στη φαντασία κάθε Έλληνα πολιτικού. Διότι, πέρα από τα προσχήματα περι δημοκρατίας, ορθολογισμού και Ευρώπης, κατά βάθος γοητεύεται από τον στιβαρό πολεμοχαρή ηγέτη, ο οποίος δεν διστάζει να καταπατήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα του, προτιμάει τους δικούς του εθνικιστές από τους ξένους, κυκλοφορεί γυμνόστηθος επειδή είναι πραγματικός άντρας και έχει βρει τρόπο να μιλάει στην ψυχή κάθε νοσταλγού του θεοκρατικού Βυζαντίου.

5
Ο Ρομπέν του πρωτογενούς πλεονάσματος
Ο λαϊκός ήρωας Αντώνης Σαμαράς με τον συνεργάτη του Γιάννη Στουρνάρα, κατάσχει τα χρήματα από τους προνομιούχους μισθωτούς και τα μοιράζει στους στρατιωτικούς ψηφοφόρους του!

6
Η Ιστορία της νέας «Μπουμπουλίνας», Ραχήλ.
Επιτέλους η ιστορία της ηρωίδας κυκλοφόρησε και σε Κλασσικά Εικονογραφημένα ώστε να μπρέσουν και οι ψηφοφόροι της να διαβάσουν για τους αγώνες ενάντια στα Νεφελίμ και στις δυνάμεις της Νέας Τάξης.

Orthodox Holy Fire ceremony in Chrch of the Holy Sepulchre in Jerusalem
Οι πλούσιες κυρίες της Βαρβακείου, ανάβουν και το Άγιο Φως!

8
Ντοκουμέντο: Η Καρυάτιδα, απομακρύνεται από την Ελλάδα, παρά τη θέλησή της!
Σύμφωνα με την αντίληψη του πρώην υπουργού Πολιτισμού κ. Παναγιωτόπουλου (βλ. Επιστολή σε Τζόρτζ Κλούνι), τα γλυπτά του Παρθενώνα ξενιτεύτηκαν παρά τη θέλησή τους (!)

9
Ο Θεός στέλνει μέσω θείας φώτισης τα πρόσωπα του Ανασχηματισμού στον Αντώνη Σαμαρά
Ο Θεός ως οπαδός της Λαϊκής Δεξιάς, του παρουσίασε σαν όραμα τον Γεράσιμο Γιακουμάτο, την Σοφία Βούλτεψη και τον Αργύρη Ντινόπουλο.

10
Ο Αντίχριστος στη selfie της Μέρκελ
Αφού η νίκη της Γερμανίας, οφείλεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στη Νέα Τάξη, στην πραγματική selfie που τράβηξε η γερμανίδα καγκελάριος με τον Λούκας Ποντόλσκι στα αποδυτήρια, το κύπελο το κρατάει ο ίδιος ο Σατανάς!

11
Η Ηρωική Μάχη της Κυβέρνησης με την Τρόικα, Εμπνέει το Λαό
Οι έλληνες πολιτικοί, δίνουν τον ιερό αγώνα ενάντια στον κατακτητή, για να μπορέσουν απερίσπαστοι να κάνουν τροπολογίες που θα συνταξιοδοτούν τους ψηφοφόρους πελάτες τους από τα 50 τους χρόνια!

12
Αποκάλυψη: Κάτω από τον τύμβο της Αμφίπολης βρίσκεται το διασημόπλοιο Enterprise!
Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους. Στρογγυλός ο τάφος, στρογγυλό και το Enterprise. Όπως το γνωρίσαμε όλοι από το περίφημο ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ του Τζόρτζ Λούκας που κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν ότι είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας.

13
Αχιλομπέιο: Το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο
Ο Αχιλλέας Μπέος επενδύει στο «Μεγάλο Σχολείο της Ζωής» που είναι το πραγματικό Πανεπιστήμιο. Ταυτόχρονα συμπλέει με τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την επιχειρηματικότητα, σπάζοντας το κρατικό μονοπώλιο στον τζόγο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Οι «Μνημονιοσκίστες»: Μια παιδική παράσταση για όλη την οικογένεια!
Οι δύο αγαπημένοι παιδικοί ήρωες, σκίζουν όσες πιο πολλές σελίδες από την κατάρα της κακιάς μάγισσας και το κοινό ψηφίζει ποιός το κάνει καλύτερα. Η παράσταση πρόκειται σύντομα να βγει σε περιοδεία και στις εκλογικές περιφέρειες.

15
Ενας πρόεδρος μετράει βουλευτές μέχρι τα Χριστούγεννα