Νίνα Γ. Κασιμάτη,  status update creator Τώρα μπορείτε να γράψετε κι εσείς σαν εκείνη!

In Politics

 

Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Χρειάζεται βοήθεια για να πετύχει κανείς κάτι σαν αυτό:

kasim_stat

Για να μπορέσετε γράψετε κι εσείς σαν την κα Νίνα Γ. Κασιμάτη, κάντε copy και paste το παρακάτω κείμενο στον λογαριασμό σας στο Facebook. Στη συνέχεια συμπληρώστε τα κενά με όποια λέξη νομίζετε. Πατήστε το post.

Είμαι συγκλονισμέν___. Δεν τις χωράει ανθρώπου νους τις λεπτομέρειες της __________ της _________. Από ________ ... 
 Οι άνθρωποι, στην ιστορική αυτή φάση του καπιταλισμού, μετατρέπονται σε ________. Και το κατάλοιπο μνημονιακό κράτος, που είναι καθόλου κράτος, τους ________ ακόμη περισσότερο, αφού δεν μπορεί να τους βοηθήσει. 
 Κανένα ελαφρυντικό στον ________ αυτό__, αλλά πέρα από τα δακρύβρεχτα που θα ακούσουμε για το προφανές του ______________, ας σκεφτούμε τις αιτίες και το που οδεύουμε αν ανεχθούμε αυτήν την οικονομική τροπή. Ας αναλάβουμε όλοι την ευθύνη να πούμε δεν πάει άλλο, όποιο κι αν είναι το πρόσκαιρο κόστος. Άλλωστε και η _______ του __________ δεν είναι άσχετη με την πίεση στο νεοφιλελεύθερο μοντέλο. 
 Οι συνήθεις σταθερές δεν γκρεμίζονται, αντιστρέφονται. Ο ____________ παίρνει μαζί του _____________ στην _________ του άβυσσο, ο ________ που πρέπει να ________ το ________ του, το ________...
 Ή όλοι μαζί θα γλιτώσουμε, ή κανένας μας.
Συγγνώμη ________ για την κοινωνία που δεν προλάβαμε να ________ για να γεννηθείς.

Το τελικό αποτέλεσμα θα μοιάζει κάπως έτσι