Ο Βαξεβάνης, ΔΕΝ βρίσκει σεξιστικό το «στα τέσσερα» του Καμμένου Πόσο ακόμα να προσπαθήσει δηλαδή;

In Politics, Uncategorized

Σύμφωνα με το σκεπτικό του δημοσιογράφου – πλυντηρίου, το «στα τέσσερα», ακόμα κι αν έχει σεξουαλικό υπονοούμενο, δεν περιέχει διάκριση σε φύλλο, γι’ αυτό δεν είναι σεξισμός.

Συνεπώς και οι φράσεις «Θα σου σκίσω τον κώλο», «Θα σου πετάξω τα μάτια έξω» και «Θα σου γαμήσω τη μάνα», αφού δεν περιέχουν διάκριση φύλου, δεν είναι σεξιστικές.

Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορεί κανείς παρά να αναγνωρίσει, την φιλότιμη προσπάθεια του Βαξεβάνη, να γλύψει τόσο τη Zωή, όσο και τον Πάνο Καμμένο και να δώσει δείγματα υποταγής, μήπως και τον θυμηθούν στο μέλλον.

Ναι, είναι αυτοί που αγνόησαν την πολύτιμη συνεισφορά του στον αγώνα και δεν τον έκαναν πρόεδρο στην ΕΡΤ. Αλλά εκείνος δεν το βάζει κάτω. Επιμένει. Και μπροστά στο στόχο του, ούτε το ξέπλυμα ενός Καμμένου τον σταματάει, ούτε το ρεζιλίκι και η πανελλήνια ξεφτίλα. Του αρκεί ότι θα τον έχει υπόψιν της η Ζωή, μόλις αδειάσει – πρώτα ο Θεός – η θέση του Τσακνή ή του Ταγματάρχη.

Αφού λοιπόν κάποιος με το ηθικό πλεονέκτημα του Κώστα Βαξεβάνη, δίνει πράσινο φως σε τέτοιου είδους πολιτική αντιπαράθεση  αξίζει να δοκιμάσει κάποιος. Στο κάτω-κάτω, μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από τα επιχειρήματα, που δεν αγγίζουν την αγνή λαϊκή ψυχή.

Διευκρίνιση: Το κείμενο αυτό, δημοσιεύθηκε με μια άλλη συνοδευτική εικόνα. Επίτηδες ακραία και φτηνή, σε μια προσπάθεια να δείξει σε ποιό ακριβώς επίπεδο μεταφέρεται η πολιτική αντιπαράθεση όταν επικροτούνται τέτοιου είδους κλανομαγκιές. Κοιτάζοντας όμως το blog μου, δεν μπορούσα να την ανεχτώ. Γι’ αυτό και την άλλαξα. Ελπίζω να φάνηκε τόσο απεχθής και χυδαία ακόμα και στις μορφές ζωής που υποστηρίζουν τον Πάνο Καμμένο και το «Εσείς στα τέσσερα». Επειδή εκείνοι είναι κατώτερες μορφές ζωής, δεν σημαίνει ότι θα τους ακολουθήσω. Εξάλλου, το δοκίμασα και δεν μου άρεσε καθόλου